Städning och styling av bostad

När man går i tankarna om att sälja sin bostad och vill kunna maximera priset så är en av dom viktigaste intrycken en välstädad och fint stylad bostad. Detta kan man givetsvis göra själv eller anlita en annan firma som hjälper er med detta. I dagens avsnitt så kommer vi lista en del grejer som är bra att tänka på samt lite tips och tricks.

Borde man anlita en städfirma/Stylist?

Flyttstäd och styllist

Idag är det väldigt många som anlitar en städfirma för att utföra Flyttstädning när man flyttar ut. Det är enligt många ett säkrare val då det är en hel del Checklistor att följa samt att hyresvärdar/nya ägare är olika petiga. Därför rekomenderar iallafall vi på Inredningsbloggar att boka en Städfirma. Dock kan en stylist vara en annan sak. Många tycker att priset är högt samt att vissa mäklare kan erbjuda denna tjänst till ett bättre pris. Men Vi skulle absolut säga att det är ett plus.

Vad bör man tänka på innan Flyttstädning?

Viktigaste av allt är att följa Checklistan man har fått av hyresvärd eller liknande. Om det dock är en ny ägare som flyttar in efter du sålt bostaden så borde du kontakta städfirman för en komplett städning. Dom flesta bolag där ute erbjuder ett fast pris samt några få tilläggstjänster.

Vi rekomenderar också att man tänker på följande innan Flyttstäd :

  • Dra fram tunga vitvaror
  • Har en tom bostad
  • Går igenom Checklistan
  • Försäkrar sig om garanti på städningen

 

Vi hoppas att du fått mer information kring detta och önskar dig lycka till med era bostäder!

1 Aug 2022